تکنولوژی ANR

تکنولوژی ANR مخفف واژه لاتین Automatic Network Replenishment است معنی لغوی آن ” به روز رسانی خودکار تحت شبکه ” می باشد.

در یک سیستم نظارت تصویری دوربین مدار بسته ای را در نظر بگیرید که با استفاده از کابل شبکه به سوئیچ و سپس NVR وصل است و تصاویر آن در حال ضبط روی NVR می باشد. در نظر داشته باشید که دوربین مورد نظر باید قابلیت نصب حافظه جانبی SD کارت بر روی خود را داشته باشد و یک SD Card روی آن نصب شده باشد.

در صورتی که به دلایل مختلف ارتباط دوربین و NVR قطع شود ، تصاویر دوربین مدار بسته روی SD Card ضبط شده و عملیات ضبط ادامه پیدا می کند. پس از رفع مشکل قطع ارتباط دوربین و مرکز کنترل ضبط تصاویر ضبط شده روی SD کارت دوربین مجددا بر روی NVR فراخوانی شده و در محل خود با در نظر گرفتن اولویت زمانی ، قرار می گیرد. این قابلیت هوشمند به تکنولوژی ANR معروف است.

,برخی از مهمترین دلایل قطع ارتباط بین دوربین و NVR

سوئیچ شبکه دچار مشکل می شود
دستگاه ضبط دچار مشکل می شود
کابل شبکه دچار مشکل می شود
تذکر:
شرط عملکرد تکنولوژی ANR در سیستم مدار بسته این است که در صورت قطع ارتباط بین دوربین و NVR ، تغذیه دوربین قطع نشود و به عبارت دیگر دوربین خاموش نشود.

انتقال تصویر دوربین مداربسته

فرض کنید دستگاه NVR خود را خاموش و روشن کرده اید یا ارتباط شبکه دستگاه با دوربین به صورت موقت قطع میشود. اگر در این فاصله اتفاق ناگهانی رخ دهد و نیاز به بازبینی فیلم باشد چگونه این کار ممکن است؟
قابلیت ANR زمانی که دوربین تحت شبکه شما دارای کارت حافظه باشد، در صورت قطع ارتباط دوربین با دستگاه، بصورت خودکار تصاویر را از کارت حافظه به دستگاه انتقال میدهد.
دستگاه NVR  با استفاده از قابلیت ANR ، تصاویر ضبط شده بر روی دوربین شبکه را فراخوانی نموده و فیلم های ضبط شده بر روی کارت حافظه را به داخل هارد متصل شده بر روی NVR انتقال میدهد.

یک مثال برای درک بهتر موضوع

آقای محمودی مسئول سیستم مدار بسته یک شرکت خصوصی است. در این سیستم از دوربین مجهز به SD Card استفاده شده است همچنین NVR استفاده شده در شرکت آقای محمدی از تکنولوژی ANR پشتیبانی می کنید و این قابلیت در هنگام نصب سیستم نظارت تصویری بر روی NVR ، فعال شده است.
ساعت ۱۱ شب ، آداپتور NVR سیستم دچار مشکل شده و دستگاه ضبط ( NVR ) ، خاموش می شود، آقای محمودی ساعت ۹ صبح به محل کار می رسد و متوجه خاموش شدن NVR می شود و به سرعت آداپتور دستگاه را تعویض و دستگاه را روشن می کند.
حال اتفاقی که رخ می دهد به این صورت است
دستگاه ضبط صاویر ضبط شده از ساعت ۱۱ شب تا ۹ صبح را از روی SD Card فراخوانی کرده و بر روی H.D.D خود ضبط می کند.

بطور همزمان NVR اقدام به ضبط تصاویر NVR از ساعت ۹ صبح به بعد روی H.D.D می کند.

ترتیب قرار گرفتن تصاویر ضبط شده روی NVR به این صورت است که ابتدا تصاویر فراخوانی شده از ساعت ۱۱ شب تا ۹ صبح قرار گرفته و در ادامه تصاویر از ساعت ۹ به بعد قرار می گیرد.

تذکر:
تصاویر ضبط شده SD Card و تصاویر ضبط شده معمولی با دو رنگ مجزا از یکدیگر متمایز می باشند ولی کاربر متوجه هیچگونه تغییر در مشاهده تصاویر ضبط شده نمی شود.

 

شرکت فنی مهندسی پیشگامان الکترونیک کویر یزد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!